Šta možemo da Vam ponudimo?

NAŠE USLUGE

Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.

http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2018/04/ortodoncija-09-1.jpg

Nepravilnosti položaja

ORTODONCIJA


Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi prevencijom, dijagnozom i terapijom nepravilnosti položaja zuba i vilica.

U zubnoj ordinaciji primenjuju se savremeni načini u lečenju i ispravljanju anomalija nastalih u rastu i razvoju zuba kod dece i odraslih osoba.


http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2018/04/ortodoncija-05-1.jpg

Krunice i Mostovi

PROTETIKA


Stomatološkim protetskim radovima nadoknadjuju se oštećenje krunice zuba i izvađeni zubi. Krunice i mostovi su fiksne protetske nadoknade (cementiraju se u ustima i ne mogu se vaditi), dok su proteze mobilne. Nosači krunica i mostova mogu biti prirodni zubi i zubni implanti.


http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2018/04/ortodoncija-08-1.jpg

Zamena oštećenja Implantima

IMPLANTOLOGIJA


Implantologija je jedna od specijalističkih grana stomatologije koja se bavi zamenom izgubljenog prirodnog zuba umetanjem zubnog implantata unutar kosti donje ili gornje vilice. Implatati su napravljeni od titana koji je biokompatibilan materijal i ne izaziva reakciju organizma s posledičnim odbacivanjem.


http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2018/04/ortodoncija-13-1.jpg

Lečenje tkiva

PARODONTOLOGIJA


Implantologija je jedna od specijalističkih grana stomatologije koja se bavi zamenom izgubljenog prirodnog zuba umetanjem zubnog implantata unutar kosti donje ili gornje vilice. Implatati su napravljeni od titana koji je biokompatibilan materijal i ne izaziva reakciju organizma s posledičnim odbacivanjem.Kako radimo?

NAŠ NAČIN RADA


Uigrani tim i savremeno opremljena ordinacija uz korišćenje najkvalitetnijih materijala su garancija našeg rada koji Vama daju slobodu da sami kreirate vaše vreme kako bi sigurno, smelo i zdravo koračali u sve izazove današnjice…
Usluge

Naša briga o vašem oralnom zdravlju

Nemojte dozvoliti da neznanje bude razlog Vašem lošem oralnom zdravlju i opštem zdravlju. Usta, zubi i vilice su naše blago koje dobijemo rodjenjem i takvi su kontakt sa okolinom, voljenim osobama, dragim osobama i hranom. Sobzirom da ih dobijemo samo jednom i koristimo čitavog života moramo se odnositi sa poštovanjem prema njima. Narušeno oralno zdravlje je osnovni preduslov za bolesti digestivnog trakta, srca, infektivnih bolesti, pada imuniteta.

http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2018/04/zastita-zuba-i-vilica-1.jpg

Zaštita zuba i vilica


Ako se bavite nekim od kontaktnih sportova, imate problem sa abrazijom zuba ili nekontrolisani pritisak vilica imamo rešenje za Vas

– Specijalne personalizovane folije,
– Trening i obuka u pravilnom položaju držanja vilica.


Sticanje stručne prakse za stomatološke sestre


U saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja naša ordinacija osposobljena je da vrši stipendisanu stručnu obuku i pripremu stomatoloških sestara.


http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2015/12/shutterstock_118733071-1-320x200.jpg

http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2018/04/estetska-stomatologija-1-320x213.jpg

Estetska Stomatologija


Beljenje; Ukrašavanje, cirkoni itd.; Fasete; Skidanje naslaga i plakova; Peskiranje; Oralna higijena specijalnim sredstvima i stomatoloskim aparatima air flow, oral send itd.


Dečija stomatologija


Kontrola pravilnog rasta zuba i vilica; Upoznavanje sa oralnom higijenom i sa radom u stomatološkoj ordinaciji; Zalivanje fisura; Praćenje zamene mlečnih zuba i rasta stalnih; Bezbolna zamena mlečnih zuba.


http://ortodoncijadrandjelka.com/wp-content/uploads/2018/04/decija-stomatologija-1.jpg
Proverite zube

ZAKAŽITE TERMIN

Zakžite pregled i Vaša poseta nama će osigurati bezbrižan i miran život put lepih trenutaka.. Nikad nije kasno da se sačuva ili poboljša Vaše oralno zdravlje, jer mi imamo rešenje za svaki vaš stomatološki problem

ortodoncija-logoNovi2aBeli

Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha.

Kontakt:

Šamačka br. 2 lokal br. 7
Beograd – Konjarnik

tel. 011/ 347 71 03
mob: 062/ 25 26 26

Ortodoncija Dr Anđelka 2018.